Itä-Kylmä Oy           
 Kylmätekniikan ammattilainen

Kaupan kylmäjärjestelmät

Vahvaa osaamista kaupan kylmäjärjestelmissä

Suunnittelemme, asennamme ja huollamme nykyaikaisen elintarvikeliikkeen kylmäjärjestelmät asiakkaittemme tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. Myymiemme laitteiden käyttövarmuus on meille tärkeä kilpailutekijä.


Kaukovalvonta on asiakkaan tuotteiden laadun takuu

Asentamiimme kylmäkohteisiin on asennettu kaukovalvontajärjestelmät, josta koko kylmäprosessin ja lämpötilojen seuranta onnistuu vaivattomasti.

Käytössämme on ADAP-KOOL, Dixell, Carel ja LDS - ohjelmistot. Voimme lähettää kohderaportit asiakkaalle suoraan sähköisesti tai perinteisesti paperiversiona.

 

Ilmastoinnin jäähdytys

Miellyttävä lämpötila on osaamistamme
On tärkeää, että viihdymme kotona kuin työpaikallakin. Ilman puhtaus ja sopiva lämpötila ovat tekijöitä, jotka luovat tehokkaan ja miellyttävän työskentely-ympäristön.

Suunnittelemme parhaat ratkaisut jäähdytykseen
Käytössämme on viimeisimmät ATK- ohjelmistot, joilla voimme laskea parhaan mahdollisen ratkaisun, olipa kysymyksessä suuri teollisuuslaitos tai vapaa -ajan asunto. Nykyaikaisen jäähdytysjärjestelmän tärkeimpiä ominaisuuksia ovat helppokäyttöisyys, energiatehokkuus ja luotettavuus. Luotamme EUROVENT -testit läpäisseihin tuotteisiin.