Itä-kylmä Oy - Kun tarvitset ympäristöä kylmempää lämpötilaa

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, kuinka paljon kylmää tarvitaan?

Ilman kylmää useat elintarvikkeet eivät kauaa säilyisi myynti- tai käyttökelpoisina, leipuri-kondiittorin huolella tekemät koristeet valahtaisivat tarjottimelle ja pyyhkisimme sisätiloissa jatkuvasti hikeä otsaltamme. Vain muutaman esimerkin mainitaksemme. 

Kylmätekniikalla luodaan ympäristöä viileämpiä lämpötiloja, jotka saadaan aikaiseksi erilaisilla kylmäkoneilla, kuten ilmalämpöpumpulla, jääkaapilla tai pakastimella.

Itä-kylmä Oy on Joensuun suurin kylmä- ja lämpöpumpputekniikan erikoisliike. Toimimme pääsääntöisesti Itä-Suomessa, mutta olemme toteuttaneet monenlaisia projekteja eri puolille maata. Tarjoamme kaikki kylmä- ja lämpöpumpputekniikkaan liittyvät palvelut suunnittelusta asennukseen, sekä vuosihuollosta vuototarkastuksiin ja vikapäivystykseen saakka. Palvelemme niin yrityksiä, taloyhtiöitä kuin kotitalouksiakin. 

Joensuussa yrityksellämme on pitkät perinteet. Ajan henki kannusti Esko Hokkasta perustamaan seudun ensimmäisen kylmäkoneyrityksen vuonna 1971, ja niin Esko ja Seppo Hokkanen Ky aloitti toimintansa. Vuosikymmenten saatossa tapahtuneiden omistajan- ja yritysmuodon vaihdosten myötä toiminta on vakiintunut nykyisellä nimellään Rahkeentielle. Vuonna 2021 edeltävä yrittäjä Esa Vattulainen myi yrityksen nykyisille yrittäjille. 

Tänä päivänä yrittäjinä toimivat Tero Ikonen, Joonas Vattulainen ja Jarno Pakarinen.

 

Vastuullisuus yrityksessämme

Panostamme voimakkaasti asiakastyytyväisyyteen ja tilanteen vaatiessa olemme valmiita tekemään töitä vaikka kellon ympäri. Tarkoituksemme on olla luotettava yhteistyökumppanisi myös tulevaisuudessa ja meille on tärkeää, että kylmälaitteesi säilyttävät käyttövarmuutensa mahdollisimman pitkään. 

Siksi olemme kiireellisissä tilanteissa tavoitettavissasi 24/7, vuoden jokaisena päivänä. 

Yrityksessämme työskentelee kahdeksan pätevää ja ammattitaitoista kylmälaitesentajaa. Toimintamme on Tukesin hyväksymää ja meillä on A-ryhmän sähköurakointioikeudet. Tämä tarkoittaa, että teemme työmme aina luotettavasti turvallisuuden huomioiden.